trung tam boi duong tai nang tre

Bài luận tiếng anh Tầm quan trọng của tiếng Anh

Hi, mình là Lê Quang Tiến, đang theo học lóp Tiếng Anh 7 của thầy Trung tại Trung tâm Bồi dưỡng Tài năng trẻ. Mình có một bài luận viết về Tầm quan trọng của Tiếng Anh trong xã hội ngày nay, và một số cách để có thể học tốt Tiếng Anh, mong các bạn góp ý và cùng chia sẻ ý kiến với mình nhé. Thanks các bạn nhiều.

English is one of the most important language. How to learn it well?

English now aways is the most useful language in the world. It is an offical and international language. It’s used in the business, education, communication, transportation. English also is a favorite subject at school, is spoken in almost all the countries in the world. If you’re good at English, you can get a higher position in your company, you can be easy to find a job and know a lot of new words, too. It is easy to learn the structures by heart and regularly practicing, too. Your study will be improved a lots to study English well, you should listen to English songs and watch the English programs every day. You should also read newpaper or stories in English and study it about a few hours a day if you have free time. If you can do all of the things like that, you can study English well. That’s why to learn this language well.

(Lê Quang Tiến – Lớp Tiếng Anh 7)